Мандрiвник

Я живу в двох світах – тут і там одночасно. –
Та не може так бути, це просто не дійсно! –
Моя відповідь вам – Мандрівник я у часі
І життя моє там, навіть тут – просто дійство…

Я не знаю, коли  зрозумів свою сутність.
І не знаю, навіщо, усе це зі мною.
Та не розумом, явно,відчуваю присутність,
Світу  іншого  поряд, майже поза спиною.

Я дивлюсь і не бачу ні кордонів, ні віку.
Просто люди повсюди – мов Янголи в тілі.
І минуле з майбутнім – так буде до віку –
Задум Свій у Життя Сценарист файно втілює!

Буде ВСЕ  і  ОДРАЗУ, ви тільки повірте!
Спалах світла в пітьмі й кожен Зіркою стане…
Просто тут, на Землі, ми ковтаємо вітер,
І кохаємо палко, відкриваючи  рани…

А хвилини крізь пальці – піщинами часу.
А пульсації в скронях  – крізь серце   і душу.
Я постійно вмираю та живу одночасно.
Ні на що не зважаю, тільки й знаю, що – МУШУ!!!


Рецензии