якась явна брехня

мій Грааль мальований на папері пустим словом в глибині невідомості і невагомості,
і я його не можу знайти,
а дехто береться запевняти,
що він знає його у лице,
лукавить, або бреше,
або і те та інше

23.02
20.05.2020


Рецензии