***

Краса і врода жінки - це природньо
Це притаманне нам усім жінкам
Через епохи і роки, через незгоди
Несуть жінки красу чоловікам
Я жінка. І це так почесно
У цих словах велика суть
Скажіть мені, та тільки чесно
Чи гарною хотілося вам буть
Я жінка. Я можливо й сильна
Та сила -це не козир для жінок
Здоров'я та краса. Ось речі нероздільні
А ще кохання, що несе нас до зірок
Але краса, вона не тільки зовні
Вона з середини струмком пливе
Не має значення худа жінка чи повна
Краса у серці і очах її живе
Важливо також, щоб була свобода
В думках, що іноді затиснуті в кільце
Як добре тим, кому це від природи
А іншим з досвідом стає вінцем
Я жінка.Гарна чи красива
Себе люблю. А значить всіх навкруг
Душа тоді моя щаслива
Коли я їй найкращий друг


Рецензии