Каштани

Моїм землякам ,теперішнім і колишнім жителям Чернігова присвячую з усією  глибиною душі
Вже цвітуть  в Чернігові каштани
Хитає вітер китиці буйні
Куди не кинеш оком -скрізь тюльпани
Милують душу як прийдешні дні
Каштанів цвіт завжди впадає в очі
Гуляють люди під деревами в тіні
Зробити фото там і я охоча
І підписала би .Чернігівські  каштани по весні
Життя зі сторони здається милим
Рухливі вулиці наповнені людьми
Лише каштани знають наболіле
Людські печалі заховали у гіллі
Цвіте жасмин,бузок буяє рясно
Розносить вітер аромати навкруги
Тече Десна  глибока і прекрасна
І впали роси оксамитом на луги
Одна  батьківщина і більше не має
Дарма що людей доля кинула скрізь
Та в рідних пенатах і серце співає
І де б ти не був -ти за неї молись


Рецензии