День пjонерjj

День піонерії кликав усіх нас
Вперед! На допомогу повсякчас!
Галстук піонерський, пілотка на чолі
Справжня роль піонеріЇ на землі!
Зірочка на грудях червона пятикутна
Відповідальність, гордість для учнів!
Труби, барабани звучали на свята
Це наша піонерія! Для нас вона свята!
Гордилися ми нею! Збиралися гуртом
Труднощі опановували тільки разом! 
Допомога стареньким дідусям і бабусям!
Збір металолому, макулатури. Був план!
Весело жилося усій нашій дітворі!
В тій молодій, юній радісній порі!
Згадуєш про неї! Серденько бренить.
На фото в інтернеті закарбована ця мить!

 210.040 20р


Рецензии