Метелик м сто

Мерехтів метелик на ліхтарику,
І кружляло літо по проспекту.
Я приїхала, зійшла з караблику,
Не чекало місто таку впЕрту!

Ніч тихенько опустила крила,
А метелик все кружляв в повітрі!
Не злякався, перелетів брИла.
І зірки залишились у сИті...

Рахувати зІрки не уміла,
Здатність не прийшла така з рОками,
Я метелика і літо полюбила!
Місто вже натішилось словАми


2017


Рецензии