***

               
 Мандруй маршрутами своєї долі.               
 Вбачай в ній сонце, диво, море.               
 Згадай дитинство, юність, мову.               
 І підніми від вітру комір.               
 Забудь прикмети й забобони.               
 Вперед назустріч щастю й долі.               
 Виховуй в себе силу волі.               
 Знаходь до ребусів паролі.               
 Кохай й дихай в серці літа.               
 І слухай голос ніжних квітів.               
 Любов не знає зросту й віку.               
 Життя - це мить, вогонь й ризик...               
 19. 05. 2020


Рецензии