Life

Легких шляхів в житті немає,
І чуда просто не буває,
Коли в житті ти досягнути чогось хочеш,
Тому працюй, бо час на тебе, нажаль, чекати вже не буде.

Часом буває складно, і це не тільки в мене,
У кожного життя коротке, тернисте і натхненне,
Та знайте, навчилась жити без підтримки,
Сама собі прокладаю шлях і йду по ньому так невпинно.

Не боюсь поразок і помилок,
Стараюсь пробувати щось нове,
Бо жити рутиною для мене це досить складно,
Тому ризикую і іноді втрачаю все.


Рецензии