Зустрjч однокласникjв

Тишу порушив телефонний дзвінок.
Олексій!Однокласник приїзди на урок.
Розпочнемо розмову про наше життя.
Про школу, сім*ю і свої почуття!

Згадую день як мій син Олексій
На зустріч приїхав з класом своїм
Зустріч пройшла тепло. Нівроку!
Не бачились з друзями декілька років
Обійми, стосунки і почуття!
Здавалось злетіло ціле життя!
Ми поруч були, їхні батьки!
За дітьми крокували так залюбки!
Хоч і дорослі вони, але всеж!
Кохаємо ми їх, звичайно без меж!
Варвинський міст.Фотозйомки.Портрети
Літній період. Знайомі сюжети!
Розлетілися друзі по рідній Планеті
На згадку фото лише в інтернеті!

 


Рецензии