якщо любов...

*   *   *


якщо любов
поезія
і твір
є —
і поллється квітування!
як навесні!
але не так
що
виглядаєм квітування
одні дощі —
і так очікуємо — розправляння!
а — Бог! —
Тепло і Світло:
на них серця і сподівання —
на них і сонячність й дощі!
май хай розпружиться
з наших і сонць й хвощів!!
вже незалежно
від примхливих весен!
і ми
й слова
розквічені як Бог воскреслий!!
Маєм розвій!
Не маєм — іншого більш Джерела!!
Яка поезія сьогодні йшла!!
від Бога —
Богові і в серденько лягла...
«О як я слухалась Бога й тебе...»
Любов прийшла...
квітом поезії
— зійшла!

19.05.2020


Рецензии