Колiжанка

               
 Не дозволяй собі втрачати знов надію.               
 Вона, як сутність, закарбована у мріях.               
 Від травня в червень йдуть значні події,               
 Коли з природою світ наодинці нині.               
 І зміниться на краще все вже завтра.             
 Життя тоді не буде кволе й марне.               
 Кохання прийде, як у мелодрамах.               
 І перепоною не стануть двері й брама.               
 Відкрий в собі таланти, що заснули:               
 Малюй, пиши вірші, згадай минуле.               
 Тепло в душі одразу ти відчуєш.               
 І споглядати будеш, як танцюють.               
 Звари у джезві каву прямо з ранку.               
 Насолодися нею з філіжанки.               
 І запроси у гості коліжанку,               
 Щоб розмовляти з нею до світанку...               
 19. 05. 2020


Рецензии