Ой, Ма-Земле моя

Ой, Ма-Земле моя, я - з тобою!
Хто тебе ще так любить, як я?
Прикриває  від  спеки  пол;ю,
Гасить серцем сірник палія;;
 
Не знедолює силою пт;ху;
Не ганьбить, не ламає крило;...
Я живу і ніякого стр;ху –
Межи нами боргів не було;.
 
Ти вся в сяєві чистого неба.
Все – твоє! Ну і я – твоя суть.
Я живу, я горнуся до тебе,
Ти, зі мною, взаємною будь.
 
Бачиш, травень над світом буяє?
Квіткоплинне життя – на яву.
Краще  долі  моєї – немає,
Я  щасливий, що  нині  живу.
 
Я з тобою – відвіку і прісно.
До останку. До краю  межи;.
І на світі не стане нам тісно.
Ти  себе  і  мене – бережи!

*10 червня 1968р.
               


Рецензии