У маленького дощику - серце велике

У маленького дощику – серце велике:
він нікого під дах не жене.
Навпаки, він мене навіть з дому покликав,
запросив на подвір'я мене.

Він казав: «Не звертайте на краплі уваги,
не беріть парасоль – не смішіть,
під маленьким дощем не потрібно відваги,
поки я на дворі – поспішіть!..».

Я маленькому дощику щиро повірю –
парасоля на двір не візьму...
Я стоятиму з дощиком серед подвір'я –
тіло й серце відкрию йому...


Рецензии