Сон-трава укр

По сон-траві, через дурмани,
у вічній непроглядній млі
ступали душі крізь обмани
по вкритій попелом землі.

В пустих зіницях темновіччя,
покора в схилених плечах.
Снували душі крізь паліччя 
в колишніх едемських кущах. 

Холодний  спокій. Ніч. І тиша
з мовчання безнадійних душ...
І хтось недобре пише, пише, 
і в книгу вічності аркуш

вкладає злісно замість того, 
де сонце, радість і любов. 
... блукають душі по дорогах...
і чи до світла вийдуть знов?

3 травня 2020 р


Рецензии