побачить бажаю.. ,

на плечі звалилась печаль
синочок помер як його жаль...
не можу змиритись
що вже не побачу
плачу я плачу

та це некінець ...іше когось втрачу...


боляче стало
терпіння немаю
синочка нестало
побачить бажаю...
хочаб на хвилинку обняти дитинку...


Рецензии