Про братьев 2...

Небратьям(2)...

Про "братство" треба вам забути,
Бо ж й не було його ніколи,
І не побачити нам волі,
Якщо вам "меншим братом" бути...

Колись урешті закінчиться,
Вами розв'язана війна,
Що сотнями смертей страшна,
Нам з цим ніяк не примириться...

Не може бути братом той,
Хто ніж тобі встромляє в спину,
Твою шматюучи країну,
Під гаслами - "ты мне радной!"

19-05-2020.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии