Сила слова...

Сила слова.

Коли душі моїй болить -
То я не вимовлю ні слова,
Немовби відібрало мову,
Хоч голос мій іще бринить...

Те слово, що я не сказав -
Могло б когось порятувати,
Та ним я міг би і вбивати,
Тому, мабуть я промовчав...

18-05-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии