Улюблене мiсце-2020

Моє улюблене місце-твої теплі обійми
там зводять з розуму запахи духмяні
твої зелені очі діють на мене чудодійно
і моє серце в цьому букеті вмить розтане...
Моє улюблене місце-твої теплі обійми
що раптом опиняюся біля твоїх щік
твої зелені очі дивляться спокійно
ти притискаєшся сильніше щоб я не втік...
Моє улюблене місце-твої теплі обійми
і з поцілунками зігріються наші почуття
твої зелені очі вже діють як снодійне
я біля твоїх ніг...бо є таке життя...


Рецензии