Не лий менi ти, Боже, через край!

В  житті всього є - через край!
Чимало є в житті - в нестачі ...
Комусь в житті - солодкий Рай ...
А хтось у кривді - при роздачі ...

Як сконструйован дивно мир,
як  дурно щастя розбазарив,
де є король, душою - Лір,
де край умовно-віртуален,

де осягнути не змогли,
в чуттєвих кризах перегару,
що край буть може у Землі,
що край є й навіть у склотари ...

Лише коханню краю не дали!

Та край - коли душа без пари ...


Рецензии