Я бачу час

Я бачу час сплива водою...
Та огорта смерека дім.
І я сумую за тобою.
Проте,у тім...
Мій час сплива,сплива скоріше.
Де краще йде,коли і гірше.
Та не тривожить сивина...
Ой леле-леле....дивина!!!
Бо я чудуюся зненацька
Його душа....душа козацька....
Зовсім ще юна....повсяк день...
У смутку заспіва пісень
А також в радощах співає,,
Таке напевно що бувває
В опіку огорта лишень..
(Понкратова.О.В.)


Рецензии