Доле моя мила

***
Моє серце рветься до тепла і світла,
Мабуть, дуже довго блукав у пітьмі.
Доле моя мила, доле непривітна,
Ти мене водила, як в страшному сні.

Вдала моя юність тереном укрита:
Перші кроки злету і кохання жар.
Доле моя мила, доле зоресвітна - 
Не змогла сховати від чаклунських чар.

Промайнули роки ураганним вітром,
У моєму серці гояться рубці.
Доле моя мила, доле заповітна,
Щастя та майбутнє – у твоїй руці.

Я тебе благаю, незрадлива доле,
Дай мені наснаги у розквіті літ.
До кінця не встиг ще засіяти поле,
Рано завершати зоряний політ.

               


Рецензии
Гарний вірш, ллється, як пісня.

Наталья Карраско-Косьяненко   18.05.2020 11:01     Заявить о нарушении