Що робила?

Що робила?
Кульбаби возила,
візки набирала,
до купи складала.

Що робила?
Траву косила,
стару вигрібала,
чуби поправляла.

Що робила?
Сонце ловила,
в полі широкім
руки трудила.

Що робила?
До гаю ходила,
співочих пташок
слухала щиро.


Рецензии