Вiдкриття

Весна на сході.
Рухами німими
холодний травень літо заклика,
а я весь світ у вигадану риму
пакую зранку.
Господа рука

мені вказує шлях до мого дому,
де мир та спокій в янголі сплелись...
Де все просте...
Де все давно знайоме...
І звідки я відправився колись

у край тіней за світла пелюстками
з старезних текстів.
Я їх там знайшов
й проніс сюди, до серця мого храму,
щоб в 33 повірити в любов

і зазирнути в ніжності майбутнє,
таке тендітне... щире... незабутнє..:)


Рецензии