Слава

Слава Україні
Та героям Слава!
Будемо єдині,
Як одна Держава!

Будьмо в мирі жити
Ми невдовзі разом,
Та життю радіти
Будьмо незабаром.

Буде гарних дівчин
Україна – мати
За москальських хлопців
Заміж видавати.

Та як тільки в мати
Народяться діти,
Будемо співати
Та разом радіти.

Ті пісні, що люблять
В нашому народі,
Руські, українські,
Що завжди у моді.

Будуть танцювати
Наші козаченьки.
Ще не вмерла, значить,
Україна - ненька.

Будемо єдині,
Бо єдині корні.
Слава Україні,
Будемо соборні!

Нам не треба уній,
Ліг та різних хартій.
Шануймося друзі,
Бо ми цього варті!

17.02.2018


Рецензии