Заклик

Чому ж ви терпіли,
Чому ж ви мовчали,
Коли вам тарифи
Весь час підіймали?

Чому ж ви терпіли,
Чого ж ви боялись,
Від влади злочинної
Що сподівались?

Спокійно дивились,
Як Крим продавали,
Та ще, як майданівцям
В спину стріляли?

Невже ж ви не знали,
Чи просто забули,
Що другого травня
В Одесі здобули?

Невже всього цього
Вам ще не замало?
Чекали, щоб влада
Вас в зад цілувала?

16.03.2018


Рецензии