Слово

Та яку ж відміну
Має руське слово,
Якщо його прийме
Українська мова?

Та хіба ж не чути
Українське слово,
Якщо поруч бути
Має руське слово?

Та невже ж  менш добрим
Буде руське слово,
Якщо воно буде
В Українській мові?

Так, яка різниця,
Що – з якої мови,
Якщо не сваритись,
А вести розмову?

17.02.2018


Рецензии