от Пихалыча

Печеться  під  сонцем пляж  пустий,
Пишеться  віршик зовсім  простий.
Вітер  колише  зелену  траву,
Більше  тобі  я  її не запхну.

Під  деревом  в  ливень  не будем сидіть,
Кучу тонких  шуток  нема  куди  діть.
Два д@біла настправді  знайшлись,
Коли  в  ставку  кораблі  розійшлись..

Та рішення  прийняте,  так  уж  бува.
І  мабудь  не варті  сенсу  слова.
Та  поки  не стали  цього забувать,
я  скажу  в останнє: " Го  гулять ?"


Рецензии