Вiршi-2

Мабуть мої вірші це серця мова
там в кожном реченні є щирість
фундаменту думок міцна основа
адже і роздуми теж мають цінність...
Мабуть мої вірші це серця мова
хоч може в деяких і є наївність
і коли йде про жіночу стать розмова
адже тоді в них присутня ніжність...
Мабуть мої вірші це серця мова
і звісно у кожної літері є почуття
просякнутої любов'ю кожне слово
адже присутня в них завжди життя...


Рецензии