ось так...

вкоротили собі віку алкоголіки каліки наркомани і курці
словом люди всі оці
життям своїм не дорожили
із гидотою дружили
іпомерли перед часно
не спасла я сина вчасно...

може біль а може скука дарували душі муку

І від нестерпного життя не можуть жити люди до путя...


Рецензии