Вiршований рядок

               Чим  і  як   наповнити  віршА?
          Не питайте. Словом. Як не знати!
          Та   потрібна   слову ще  й  душа,      
          До    душі   і   серце    треба  мати.

          А    до    серця   –   очі    клопіткі;
          До    очей   –   відвагу   розумову.
          Рими… Рими   класти, як квітки
          Плетивом. Порізнено. По  слову.

          Ще  потрібно мати певний  гарт,
          Відповідно  вікові  і  чАсу.
          Із   пітьми, із   пекла,  із-за  грат
          Вивести   оздоблену  прикрасу.

          Ще    не   все!  Є  вічного   мотив,
          Де    душа  хвилює   іншу   душу.
          От   і   я   свою  покласти   мушу,
          Щоб рядок віршований –  ожив!
 


Рецензии