Довгий шлях спiвпадiнь

Довгий шлях співпадінь…
Довгий шлях переходів
Від чужих сновидінь
На простори Свободи…

Довгий шлях по ріллі,
Переораній болем,
У квітучі Сади,
У Небесне роздолля…

Довгий шлях до тепла
Крізь піски віддзеркалень,
Де кривава стерня
П’є нестриманість зваблень…

Довгий шлях в пустоту
У пронизливість Тиші,
Крізь освячену гру
В Світ Любові, у Вічність…

15.05.2020


Рецензии