Саенттае мае уаелаервтаем хонынц

Аенаехъаен аехсаев къаевда уарыд.
Арв хъуынтъызаей каст бынмае.
Заердае нкъард зарджытае зарыд,
Баеллыд уарзоны уындмае.

Дымгае баелаестыл аерзылди,
Змаелын кодта къалиутае.
Дон цаессыгау сыфтаей рхылди,
Стаей аерхауди каердаегмае.


Рецензии