Для тебе

В полоні вогню не обпалити б крила.
Найкраще б не грітися їм,не мов птаха на сонці.
Але якщо серце своє я сміливо видкрила,
Дозволь мені ніжнім метеликом в твоє віконце...

Ти більше не дихаєш мною,
І більш не сумуєш.
А залишаю кохання своєю метою.
Якщо більше усмішку мені не подаруєш.
Зломай же і крила тоді за моєю спиною.

Ти мій океан,моя звичка ,моя хвороба.
А може десь навпаки -моя фобія.
Пірнати в безодню сміливо-моя перемога.
Але заповітом моїм в твоє серце слова:

«В полоні вогню не обпалити б крила.
Найкраще б не грітися їм,не мов птаха на сонці.
Але якщо серце своє я сміливо видкрила.
Дозволь мені ніжнім метеликом в твоє віконце...»
 16.05.2020


Рецензии