ДоЖаЛю

Довгожданий, Жаданий і Любий,
ДоЖаЛю, ДоЖаЛю, ДоЖаЛю

Я шаслива, що я тебе знаю,
ДоЖаЛю, ДоЖаЛю, ДоЖаЛю

Чую голос твій -- скрипочка грає,
До жалю, до жалю, до жалю

І я знаю, тебе  я кохаю,
ДоЖаЛю, до жалю, ДоЖаЛю.


Рецензии