***

Ти наснився мені,
Мій  любий,
І так гарно було
У ві сні .
Були разом з тобою
Вкупі,
А прокинулась --
Зазь тобі.
Промайнули
Хвилини щастя,
А уранці прийшов
БудЕнь....
Знов співаю,
Як та лебідка,
Лебединих своїх пісень..


Рецензии