***

Мені одиноко без тебе 
Живу я в ілюзії мрій,
Я все уявляю  той Всесвіт,
Де ти тільки мій, тільки мій

Час плине так швидко. Що далі?
Я вже не встигаю за ним...
Мені б хай він призупинИться,
Щоб трохи вкусити тих мрій.

Спинися, хоч трішки, благаю,
Дай часу, хоч мізер, мені,
Так хочеться ще покохати,
Й коханою в мир відійти.


Рецензии