***

Я безмежно кохаю,
Я в собі відчуваю
Нерозплескану ніжність,
Нерозтрачену ласку.

Життя плине шалено,
Наче річка з підгірка.
Зберегти б все, що маю,
Бо спливе -- буде гірко.

У веснянім розмаї,
У березовім гаї,
Соловейко щебече
І любов закликає.

Якщо любиш- ти сильний,
Всі незгоди здолаєш,
Бо любов є спасінням
У "всесвітньому раї"


Рецензии