164. Приходить час

Приходить час, нас залишають рідні
І на душі в нас смуток каменем лежить...
Та головне, що вони Богу були вірні,
Господь їх у Свій прихід воскресить !

І я про славний день той завжди мрію,
Коли не будуть більше очі у сльозах !
Нам пощастило, бо ми маємо надію
Із рідними зустрітись в небесах !

16.05.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии