Поезii

Поки-що — явлена нагода
Оскільки небо голубе,
Я учуваю, як природа
Мені заспівуе тебе.

Коли наоколе замрячить,
В мені розбуркуючи щем,
Ти ще на спомині, одначе
Напівприхована дощем.

Пробач за істину відверту:
Тебе убачити пора,
Не на папері розпростерту,
А ще до розчерку пера.


Рецензии