Все в наших руках-2020

Все в наших руках тому їх не можна опускати
і щоб не сталося ми будемо в майбутнє вірити
ніколи не треба від своєї бажаної мрії відступати
а краще постаратися це скоріше в життя втілити...
Все в наших руках тому їх не можна опускати
і щоб не сталося ми будемо на свої сили сподіватися
ніколи не треба своє даремно врем'я марнувати
а краще постаратися змінити долю намагатися...
Все в наших руках тому їх не можна опускати
і щоб не сталося ми будемо йти тільки уперед
ніколи не треба за своїм минулим шкодувати
а краще постаратися і шлях до успіху свій оберем...


Рецензии
И дорогу свою найдем и рук не опустим,. Всё же в наших руках,потому что мы люди, человеки ) Добра Вам и счастья.

Наталья Павлова 6   16.05.2020 11:47     Заявить о нарушении