Дивите коне - 22. 09. 2014

„ДИВИТЕ КОНЕ”

Евгени Георгиев Алексиев


Мислите ни са диви коне, препускащи  волно сред подвижни пясъци,
които могат всеки миг да потънат и да се загубят завинаги.
Писаните думи са юздите, с които можем да ги възпрем,
насочим и съхраним, и заедно да продължим нататък.



                София, 22.09.2014


Рецензии