Це - не пiсня, а злочин

Це – не пісня, а злочин.
За неї потрібно карати.
Пісня дивиться в очі,
мов жінка, що мрію кохати.

Наче я – у обіймах,
і руки стискають кохану.
Душу піснею виймеш,
щоб душу прикласти до рани.

Ти наспівуєш часто
цю пісню, що душу тривожить...
Ти співаєш – як  щастя,
а я вже без щастя не зможу...

---------

Художники Гармаші


Рецензии