Carolina moon - Высокая луна

ВЫСОКАЯ ЛУНА

Интерпретация песни
"Carolina moon"

https://www.youtube.com/watch?v=SqobNXNZk10



Высокая луна свет дарит
Ему,  кто в этот час там где-то ждёт.
Высокая луна,   под гитару
Я песню пропою, возьми её.

В окошко осторожно войди
Всем светом своим и скажи:
- Над ней тучи нет,
Горячий привет лови!
Ей сейчас  тоскливо-одиноко.

Высокая луна,
Ты мост любви.

------------------------------------

Carolina moon keep shining
Shining on the one who waits for me
Carolina moon I'm pining
Pining for the place I long to be
How I'm hoping tonight you'll go
Go to the right window
Scatter your light, say I'm alright
Please do
Tell her that I'm blue and lonely
Dreamy Carolina moon
Keep shining on the one who waits for me
I'm pining for the place I long to be
How I'm hoping tonight you'll go
Go to the right window
Scatter your light, say I'm alright
Please do
Tell her that I'm blue and lonely
Dreamy Carolina moon


Рецензии