Нескiнченнiсть змiн i незбагненнiсть

Нескінченність змін і незбагненність
Задумів Вселенського Творця…
Дні і ночі світлі, сірі, темні…
Сходження… Падіння… Доля… Гра…

Стрімкість… Уповільненість… Хто знає,
Де кого коли знайде межа…
Праведність Минулого згасає
В міражах і мріях Майбуття…

Крапелька-Миттєвість «тут і зараз»
Світиться, виблискує, зорить…
Зміни і незмінність – дивна пара,
У Любові со-Творяють Світ…

13.05.2020


Рецензии