Девочкам

Мои любимые доченьки,
Папочка вас обожает,
Любуется, мчатся вёсноньки,
ЖИвят, сердца вдохновляют,
Любуется, мчатся вёсноньки,
ЖИвят, сердца вдохновляют.

Дом родной, ручейки млечные 
ТрАвы украсят цветами,
И принесут чИсты реченьки
Сил плодородному краю,
И принесут чИсты реченьки
Сил плодородному краю.

Споём мы о сестрах, матушке,
Птицах, солнце, крепкой стае,
Деревья взрастут с казАками,
Счастье ведь вместе встречают,
Деревья взрастут с казАками,
Счастье ведь вместе встречают.

Мои любимые доченьки,
Папочка вас обожает,
Любуется, мчатся вёсноньки,
ЖИвят, сердца вдохновляют,
Любуется, мчатся вёсноньки,
ЖИвят, сердца вдохновляют.

14.05.2020

Ссылка на видео: https://youtu.be/49WAKemF7eU

,, Дівчаткам ’’.

Мої улюблені доненьки,
Татко вас сильно кохає,
Милується, линуть весноньки,
Живлять, серця надихають,
Милується, линуть весноньки,
Живлять, серця надихають.

Рідна оселя, криниченька,
Трави водичка квітчає,
І надають чисті річеньки
Сили плодючому краю,
І надають чисті річеньки
Сили плодючому краю.

Оспівуючи сестер, неньку,
Птахів, сонце, звірів зграю,
Дерева зростуть, й козАченьки,
Щастя разом зустрічають,
Дерева зростуть, й козАченьки,
Щастя разом зустрічають.

Мої улюблені доненьки,
Татко вас сильно кохає,
Милується, линуть весноньки,
Живлять, серця надихають,
Милується, линуть весноньки,
Живлять, серця надихають.

26.07.2018.


Рецензии