Обожнюю, що кожен раз - нова

Обожнюю, що кожен раз нова –
очікувана мною – незнайомка.
Я кожну з них завжди приймаю вдома,
і хай які там кажуть вслід слова...

Я – з кожною... Усі вони – мої...
Я п'ю їх юність і красу щоразу.
На мить мої, та головне – що разом
ми вибухаєм в почуттях своїх.

Так радісно, що кожен раз – краса.
Краса щораз – нова і неповторна.
Усіх люблю я – щиро, непритворно,
хоч в кожної – одне ім'я: гроза...


Рецензии
Миклош, я и этот Ваш стих перевёл на русский, вот что получилось: http://www.stihi.ru/2020/05/22/7690

Серж Конфон 3   22.05.2020 18:01     Заявить о нарушении
Спасибо!

Миклош Форма   22.05.2020 19:49   Заявить о нарушении