внутрiшнiй крук

тук-тук,
в двері тихий стук,
заховався в шпарку стріхи чорний крук,
часом вилітає,
гримає, лякає,
вийдем з хати,
а нема,
він засів де сніг лежав,

як знайти вже те,
що спокій наш краде

11.05
13.05.2020


Рецензии