Философия

Бути простою та щасливою,
Мені досить багато людей казало - що НЕМОЖЛИВО!
Та знаєте, я навчилась і може стала жорстокою,
Але я не стерва і від інших не потрібно нічого.

Кричиш, *ей мала, що є з тобою?*
Закрий свій рот, бо я не baby, та і не твоя знайома,
Скажу одне, ну що, *are you ready?*
Чи просто йдеш, бо боїшся дуелі?


Рецензии