Квадрат Малевича

Відкрий очі серед ночі темних подій «брат»
Ти побачиш як Малевич малює квадрат.
В цім творінні «епохальнім» скрита правди суть
Все зле й лихе покрив морок.
А вони гребуть.
Поросюки, Поросенки, ще Свинарчуки
Все сосуть не насосуться
Ніби павуки…


Рецензии