Сказать кохаю

Сказать кохаю це нічого не сказвти,
І в поцілунку ще нічого не узнати,
Щоб на ділах усе створити,
Все в коханні треба пережити.
....
Приспів:
Своє кохання сповивати, щоби мати,
Колючки гострі в своє сердце не загнати,
Раніше щоб життя узнати,
Спершу треба  милу покохати.
....
Кохання  схоже на троянду з колючками,
Як  кошеня яке царапає кігтями ,
Красиве в цвіті  з пелюстками,
І Живе  воно в людстві віками.
....
Помилок в світі скільки за життя буває,
Не помиляється лиш той що не кохає,
Хто пережив всі темні ночі,
Позабув каприз простий  дівочий.
....
Моя пісня.


Рецензии